Jelentkezz fellépőnek!

Minden évben visszatérő téma a feltörekvő előadók fellépési lehetősége az East Festen.

Ha ez egyáltalán lehetséges, idén még a tavalyinál is több megkeresést kaptunk hasonló témában. Igyekszünk minden évben helyt adni minél több ígéretes tehetséget az East Fest programjában, de a túljelentkezés olyan mértékű, hogy mindössze a bandák töredékének tudunk lehetőséget adni.

Mivel szeretnénk, hogy ti, a fesztivál látogatói is dönthessetek arról, hogy kinek adjunk lehetőséget, így nem is lehet kérdés, hogy 2017-ben is megadjuk a bemutatkozás lehetőségét a „közönség kedvenceknek” is az East Fest élőzenei, elektronikus zenei vagy hiphop színpadán!

Olyan feltörekvő tehetségek, vagy tehetséges bandák jelentkezését várjuk, akik úgy érzik, nagy lehetőség lenne számukra az East Festen, széles plénum előtt bemutatni tudásukat a „nagy nevek” előtt.

A jelentkezők közül a közönség fogja kiválasztani stílusonként azt az egy-egy előadót, aki útiköltség térítés, valamint ingyen bérlet fejében felléphet majd az adott stílusú színpadon. Amennyiben szeretnéd Te is megmérettetni magad, a következő a dolgod:

Küldd el nekünk jelentkezésed 2017. május 17. 18:00-ig a Facebook-on üzenetben vagy az info@eastfest.hu-ra.

Fontos, hogy csak a saját bandádat/ magadat nevezheted, és az üzenet tartalmazza a következőket: – a jelentkező fellépő pontos nevét – a telefonos elérhetőségét – stílustól függően: az „East Fest élőzene”, „East Fest DJ” vagy „East Fest hiphop” megjegyzést – egy jó minőségű zenei felvételt

Május 20. és június 20. között egy nyilvános szavazáson (amit mi indítunk a Facebookon a jelentkezők neveivel) a közönség szavazza majd meg, hogy kit szeretnének leginkább látni az East Festen. Stílusonként a legnépszerűbb öt bandából pedig végül mi választjuk ki a befutót.

Eredményhirdetés június 25-én.

Sok sikert!