East Fest Event Kft.

GINOP-1.2.2-16-2017-01644

 

A kedvezményezett neve: East Fest Event Kft.

A projekt címe: Kapacitásbővítő eszközbeszerzés az East Fest Event Kft-nél

A projekt azonosítószáma: GINOP-1.2.2-16-2017-01644

A szerződött támogatás összege: 7 735 702 Ft

A támogatás mértéke: 50 %

A projekt befejezési dátuma: 2018.05.25.

A projekt tartalmának bemutatása:

Az East Fest Event Kft-t 2012-ben alapították magyar magánszemélyek. A vállalkozás célja nagyméretű könnyűzenei rendezvény szervezése volt, mintegy hiánypótlóként a kelet-magyarországi régióban. A fő profil az East Fest Mezőtúr rendezvény, mely mára Kelet-Magyarország három legnagyobb könnyűzenei rendezvénye között szerepel.

A fő tevékenység nem változott az elmúlt években, azonban a volumen növekedett, lehetővé téve nagyobb eszközbeszerzéseket. Mára a Kft-nek több kilométer mobilkerítése, 1000 m2-t meghaladó műanyag járófelülete, számos pavilonja és egyéb díszlete van. Ezek e termékek mára elválaszthatatlan tartozékai lettek egy igényes, környezetére figyelmes rendezvénynek. Az eszközparkot tovább kívánjuk növelni és 2016-tól kezdődően bérbeadást is vállalunk.

Célunk, hogy a rendelkezésünkre álló mobil kerítés és mobil kordon mozgathatósága hatékonyabb legyen. Ezzel hosszú távon költséget és időt takarítunk meg, hiszen nem kell egy hasonló adottságokkal rendelkező gépet bérbe vennünk. Eszközeink kiválasztásánál különösen fontosnak tartottuk az ár-érték arányt, valamint a nyújtott garancia idejét, és szervizeltetésének megoldását.

Az eszközbeszerzésnek köszönhetően több mobil eszközt tudunk kihelyezni, ezzel biztosítva már meglévő piaci kapcsolatainkat. Kiváló minőségű mobil eszközeink, professzionális hozzáállásunk új megrendeléseket generálnak. Az új gépekkel könnyebbé válik az anyagmozgatás, csökken a karbantartási költség, valamint csökken a villamos energia költségünk is.

A Caterpillar targonca összes teherbírása 2500 kg, ezzel eszközeink mozgatása teljességében megoldódik. Tárolási és karbantartási költségeink csökkennek.

A Husqvarna 455e benzinmotoros láncfűrész segíti a telephelyünkön felmerülő javításokat, a mobil elemek használatából adódó kisebb rongálódások kijavítását. Adott esetben a megrendelés helyszínén való összeszerelésnél lehet segítségünkre.

A napelem park felszerelése jelentősen csökkenti a villamosenergia költségeinket.