Irány Mezőtúr! Irány az East Fest!

Mégpedig ingyen bérlettel és Ballantine’s utánpótlással! 😉

 

Idén az East Fest és a Ballantine’s közös játékot hirdet, aminek keretében 5x2db East Fest bérletet és 5×5 db Ballantines „bulivödröt” nyerhetsz.

A játékszabály nagyon egyszerű: nincs más dolgod, mint egy képet készíteni, ami bármilyen formában köthető az East Festhez, és szerepel rajta egy üveg Ballantine’s is.

Készíthetsz szelfit vagy akár közös képet a barátaiddal. A lényeg, hogy minél kreatívabb legyél/legyetek.

A fényképeket az info@eastfest.hu címre várjuk július 10-ig. A beérkező képeket június 24. és július 10. között folyamatosan töltjük fel a játék Facebookos fényképalbumába az East Fest Mezőtúr Facebook oldalán.

A beküldött képek közül a július 13. 18:00-kor a legtöbb szavazattal (lájk vagy egyéb reakció) rendelkező három kép beküldői képenként 2 db East Fest bérlettel és 5db Ballantine’s „bulivödörrel” lesznek gazdagabbak.

A fentieken túl az East Fest szervezői és a Ballantine’s munkatársai is kiválasztanak egy-egy képet, amit a legötletesebbnek tartanak. Ezen képek beküldőit is 2 db East Fest bérlettel, illetve 5db Ballantine’s „bulivödörrel” ajándékozzuk meg.

 

A játékban szigorúan csak 18 éven felüliek vehetnek részt! A betöltött 18. életévet az ajándékok átadásánál (is) ellenőrizzük.

Egy személy csak egy képen szerepelhet, és csak egy képet küldhet be.