2022-ben újra East Fest a Ballival! 

Mégpedig ajándék bérlettel és Ballantine’s ajándékcsomaggal , ami természetesen tartalmazza a kellő Balli utánpótlást is! 

Az újrakezdés örömére az East Fest és a Ballantine’s 2022-ben is közös játékot hirdet, aminek keretében East Fest bérleteket és Ballantine’s ajándékcsomagokat nyerhetsz. 🙂

A játékszabály nagyon egyszerű: készíts egy képet, ami bármilyen formában köthető az East Festhez, és szerepel rajta egy üveg Ballantine’s is. Ha a képed valamiképpen utal az „Újra East Fest a Ballival!” szlogenre, annak külön örülni fogunk. 

Készíthetsz szelfit vagy akár közös képet a barátaiddal. A lényeg, hogy minél kreatívabb legyél/legyetek.

A fényképeket az info@eastfest.hu címre várjuk július 20-ig. A beérkező képeket július 9. és július 20. között folyamatosan töltjük fel a játék Facebookos fényképalbumába az East Fest Mezőtúr Facebook oldalán.

A beküldött képek közül a július 20. 18:00-kor a legtöbb szavazattal (lájk vagy egyéb reakció) rendelkező kép beküldője 2 db East Fest bérlettel és 2 db Ballantine’s ajándékcsomaggal lesz gazdagabb. A 2-5. helyezett képeket pedig képenként 1-1 Ballantine’s ajándékcsomaggal jutalmazzuk.

Ha valami nagyon ötletes képet csinálsz, akkor előfordulhat, hogy azt az East Fest szervezői vagy a Ballantine’s munkatársai különdíjjal jutalmaznak! 👍👍👍

A játékban szigorúan csak 18 éven felüliek vehetnek részt! A betöltött 18. életévet az ajándékok átadásánál (is) ellenőrizzük.
Egy személy csak egy képen szerepelhet, és csak egy képet küldhet be.