Ballantine's játék

Ballantine's játék

2024-ben újra East Fest a Ballival!

Mégpedig ajándék bérlettel és East Fest – Ballantine’s ajándékcsomaggal, ami természetesen tartalmazza a kellő Balli utánpótlást is!

Az elmúlt évek hatalmas sikerére való tekintettel az East Fest és a Ballantine’s 2024-ben is közös játékot hirdet, aminek keretében East Fest bérleteket és Ballantine’s ajándékcsomagokat nyerhetsz.
A játékszabály nagyon egyszerű: készíts egy képet, ami bármilyen formában köthető az East Festhez, és szerepel rajta egy üveg Ballantine’s is. Ha a képed valamiképpen utal az „East Fest a Ballival!” szlogenre, annak külön örülni fogunk.
Készíthetsz szelfit vagy akár közös képet a barátaiddal. A lényeg, hogy minél kreatívabb legyél/legyetek.

A fényképeket az info@eastfest.hu címre várjuk 2024. június 30-ig. A beérkező képeket június 10. és június 30. között folyamatosan töltjük fel a játék Facebookos fényképalbumába az East Fest Mezőtúr Facebook oldalán. A beküldött képek közül a június 30. 18:00-kor a legtöbb szavazattal (lájk vagy egyéb reakció) rendelkező kép beküldője 2 db East Fest bérlettel és 2 db East Fest – Ballantine’s ajándékcsomaggal lesz gazdagabb. A 2-5. helyezett képeket pedig képenként 1-1 East Fest – Ballantine’s ajándékcsomaggal jutalmazzuk.
Ha valami nagyon ötletes képet csinálsz, akkor előfordulhat, hogy azt az East Fest szervezői vagy a Ballantine’s munkatársai különdíjjal jutalmaznak!

A játékban szigorúan csak 18 éven felüliek vehetnek részt! A betöltött 18. életévet az ajándékok átadásánál (is) ellenőrizzük.
Egy személy csak egy képen szerepelhet, és csak egy képet küldhet be.