Házirend

Házirend

Kedves Látogató!

A BELÉPÉSRŐL

A belépőjegy megvásárlása csak akkor jogosít az East Fest Fesztiválra (Rendezvény) történő belépésre, ha elfogadod az East Fest Event Kft. (East Fest Event) Általános Szerződési Feltételeit (ÁSZF), az annak 1. sz. mellékletét képező jelen házirenddel, valamint a 2. sz. mellékletét képező Adatkezelési Szabályzattal együtt, és tudomásul veszed, hogy azok betartását a rendezők ellenőrzik. A Rendezvényre belépni a megváltott jegy által megszabott időpontban és feltételek mellett lehet.

Az elővételben megvásárolt belépőjegyeket belépéskor karszalagra cseréljük. A karszalagot (bérlet, illetve napi) az érvényessége ideje alatt mindvégig a csuklódon kell viselned. Ezt a rendezők ki- és belépéskor, illetve a Rendezvény területén folyamatosan ellenőrzik.

A JEGYEKKEL ÉS KARSZALAGOKKAL KAPCSOLATOS FONTOS INFORMÁCIÓK

East Fest Napijegy: East Fest Napijeggyel a Rendezvényre belépni a tárgynapon reggel 09:00 (július 17. 10:00) órától másnap 09:00 óráig lehet, az East Fest Napijegy a tárgynapot követő reggel 09:00 óráig jogosít a Rendezvény területén való tartózkodásra. Amennyiben visel adott napot követő napra érvényes napi karszalagot is a Látogató, úgy az East Fest Napijegy az érvényességi ideje alatt az East Fest Bérlet jogosultságait nyújtja.

East Fest Bérlet: A rendezvény első napjának reggel 10:00 órájától a Rendezvény végéig tartózkodhat East Fest Bérlettel a Látogató a Rendezvény helyszínén, továbbá sátrazási és tusolási lehetőséget is biztosít az East Fest Event a Látogató részére a Rendezvény ideje alatt.

VIP kiegészítő jegy: East Fest Napijeggyel, vagy East Fest Bérlettel rendelkező Látogató által vásárolható kiegészítő jegy, amelynek tulajdonosa az East Fest Napijegy, illetve East Fest Bérleti érvényességi ideje alatt az alábbi többletszolgáltatások igénybe vételére jogosult:
̶  A jegybeváltást követően külön VIP soron történő beléptetés;
̶  Belépés a VIP Teraszra, mely kilátást biztosít a Nagyszínpadra;
̶  Welcome ital az első belépésnél;
̶  Egyedi VIP pass és karszalag;
̶  Prémium italkínálattal bővített italpult;
̶  Saját mosdó és púder sarok;
̶  Ingyenes parkolás (a Főiskola zárt parkolójában, nem őrzött)

Az East Fest Event fenntartja magának a jogot, hogy a VIP kiegészítő jegyhez tartozó többletszolgáltatásokat a Rendezvény ideje alatt indokolás nélkül korlátozza, ennek keretében az East Fest Event jogosult különösen, de nem kizárólagosan a VIP terasz kiürítésére, továbbá a jelen Házirendben, valamint a Rendezvény ÁSZF-jében szereplő magatartási szabályokat be nem tartó Látogatók VIP teraszról történő ideiglenes vagy végleges kitiltására, illetve a VIP kiegészítő jegy és az azzal járó többletszolgáltatások ilyen Látogatótól történő megvonására azzal, hogy a jelen bekezdés szerinti és az ehhez hasonló korlátozások esetére az East Fest Event semminemű felelősséggel nem tartozik az érintett Látogató(k) irányába.

A belépőjegy/karszalag másra át nem ruházható! Csak a kézen hordott karszalag számít érvényes belépőnek! A SÉRÜLT – átragasztott, elvágott, megbontott patentú, kézfejnél nagyobb átmérőjű, stb. – KARSZALAG ÉRVÉNYTELEN! A jegyhamisítók és a hamisításban közreműködők ellen eljárást indítunk. A megrongálódott, elveszett karszalagot nem cseréljük.

12. életévüket be nem töltött gyermekek szülői felügyelettel a Rendezvényt ingyenesen látogathatják és kizárólag szülői felügyelettel tartózkodhatnak a Rendezvény területén. 16. életévüket be nem töltött gyermekek csak nagykorú kísérővel léphetnek be a Rendezvény területére, és csak kizárólag azon kísérővel tartózkodhatnak ott.

MIT NEM HOZHATSZ BE MAGADDAL?

Rendezvények területére üvegtárgyat, ütő-, vágóeszközt, esernyőt, vagy bármely, mások testi épségét veszélyeztető tárgyat bevinni TILOS! A hatályos jogszabályok szerint nem tarthatsz magadnál ún. közbiztonságra különösen veszélyes tárgyat (kés, rugóskés, gázspray, ólmosbotstb.), ez szabálysértésnek minősül.

FONTOS: Alkoholos italt és üdítőt semmilyen mennyiségben, ásványvizet legfeljebb 2 litert, bontatlan műanyagpalackban, élelmiszert pedig kereskedelmi mennyiséget el nem érő mennyiségben lehet behozni a Rendezvény területére! Az ilyen jellegű termékeket a bejáratnál köteles mindenki ellenőrzésre átadni a biztonsági szolgálatnak.

A Rendezvény területére az East Fest Event engedélye nélkül járművel behajtani tilos!

HÁZI KEDVENCEK

A rendezvény jellegére való tekintettel, az állatok védelmében (erős hanghatások, stb.), a rendezvény területére tilos háziállatot bevinni.

KIHEZ FORDULHATSZ?

A vendéglátással, a rendezőkkel, vagy bármi mással kapcsolatos észrevételeiddel, panaszaiddal, ötleteiddel az információs sátor munkatársaihoz fordulhatsz. Kérjük, a talált tárgyakat az információs sátornál add le, elveszett tárgyaidat ugyanitt keresd. EGYÉB A Rendezvényről hang- és képfelvétel készül. Minden résztvevő, aki a felvételeken feltűnik, csak a beleegyezésével nevesíthető, viszont semmilyen követeléssel nem élhet a felvétel készítőivel vagy a Rendezvényszervezőkkel szemben.

– Fényképezni szabad, de a koncertekről, programokról kép- és hangfelvételt csak a szervezők írásos beleegyezésével lehet készíteni.
– A Rendezvények területén a szervezők írásbeli engedélye nélkül tilos bármiféle kereskedelmi vagy reklámtevékenységet folytatni!
 – A büfékben 18 éven aluliakat és ittas személyeket szeszes itallal nem szolgálunk ki!
 – Felhívjuk figyelmedet, hogy kábítószer fogyasztása – a hatályos törvények szerint – a Rendezvény területén is tilos!
– Kérjük, fokozottan vigyázzatok a természeti értékekre, és ne szemeteljetek! – – A szervezők nem vállalnak felelősséget a személyekben, vagy anyagi értékekben esetlegesen keletkező károkért.
– A Rendezvényen csomagmegőrző és értékmegőrző üzemel. A biztonsági szolgálat csak az itt elhelyezett tárgyakért vállal korlátozott felelősséget! A máshol hagyott értékekért felelősséget vállalni nem tudunk, ezért javasoljuk a megőrzők használatát!
– A Rendezvények területén a biztonságod érdekében tilos a “body surf” (amikor a közönség egy-egy rajongót a csápoló tömeg feje fölött, kezével továbbít a színpad felé.) Ha ez mégis előfordulna veled, akkor a rendezők kivezetnek a helyszín szélére. Amennyiben ez megismétlődik, sajnos el kell hagynod a Rendezvény területét!

A bányatóban FÜRDENI TILOS ÉS ÉLETVESZÉLYES!

A Rendezvényt rossz idő esetén is megtarthatjuk.
A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

Kérjük, hogy vigyázzatok magatokra és egymásra!
Jó szórakozást kívánunk!

Mezőtúr, 2023. december 12.
East Fest Event Korlátolt Felelősségű Társaság