Pályázati felhívás az East Fest Mezőtúr fesztivál Civil Falujában való megjelenésre

Az East Fest rendezvényen 2022-ben is kialakításra kerül a Civil Falu, mellyel a napközbeni programokat szeretnénk színesíteni.

A megjelenő szervezetek interaktív programokat és aktív részvételi lehetőséget kínálnak az East Fest látogatóinak. Elősegítik a civil élet, civil munka rejtelmeibe való belelátást, a civil életérzés kipróbálását.
Olyan szervezetek jelentkezését várjuk, amelyek az East Fest Mezőtúr fesztiválon önmaguk jobb megismertetése, bemutatása, saját szolgáltatásaik népszerűsítése, működésükkel kapcsolatos információk továbbítása céljából kívánnak megjelenni. Ezen szervezetektől a megjelenés mellett elvárjuk egy vagy több olyan programötlet benyújtását, amely a Fesztivál minél több résztvevőjét minimum a 11:00-18:00 óra közötti időintervallumban leköti.
A sikeres pályázók részére a megjelenéshez szükséges alapvető infrastruktúrát (egységes méretű és megjelenésű sátor, 230 V áramellátás, 1 szett sörpad) a szervező biztosítja.

Elsősorban olyan szervezetek jelentkezését várjuk, akik az egészségüggyel, sporttal, egészségmegőrzéssel, környezetvédelemmel, természetvédelemmel, ifjúsággal, hagyományőrzéssel, szórakoztatással, kikapcsolódással, kultúrával foglalkoznak.

 

A pályázat kiíró egyénileg megjelenési díjat határozhat meg.

 

Fesztivál időpontja: 2022. 07. 27-31.

Fesztivál helyszíne: Mezőtúr

További információ: biro.balazs@eastfest.hu

Pályázat beadási határidő: 2022.06.28.

Eredményhirdetési határidő: 2022.06.30.