Civilfalu

Civilfalu

Pályázati felhívás az East Fest Mezőtúr fesztivál Civil Falujában való megjelenésre

Az East Fest rendezvényen 2024-ben is kialakításra kerül a Civil Falu, mellyel a napközbeni programokat szeretnénk színesíteni.

A megjelenő szervezetek interaktív programokat és aktív részvételi lehetőséget kínálnak az East Fest látogatóinak. Elősegítik a civil élet, civil munka rejtelmeibe való belelátást, a civil életérzés kipróbálását.
Olyan szervezetek jelentkezését várjuk, amelyek az East Fest Mezőtúr fesztiválon önmaguk jobb megismertetése, bemutatása, saját szolgáltatásaik népszerűsítése, működésükkel kapcsolatos információk továbbítása céljából kívánnak megjelenni. Civil szervezeteken felül várjuk gazdasági szereplők és egyéb egyesületek jelentkezését is. Ezen szervezetektől a megjelenés mellett elvárjuk egy vagy több olyan programötlet benyújtását, amely a Fesztivál minél több résztvevőjét minimum a 10:00-18:00 óra közötti időintervallumban leköti.

Elsősorban olyan szervezetek jelentkezését várjuk, akik az egészségüggyel, sporttal, egészségmegőrzéssel, környezetvédelemmel, természetvédelemmel, ifjúsággal, hagyományőrzéssel, szórakoztatással, kikapcsolódással, kultúrával foglalkoznak.

A pályázat kiíró egyénileg megjelenési díjat határozhat meg.

Fesztivál időpontja: 2024. 07. 19-21.
Fesztivál helyszíne: Mezőtúr
További információ: biro.balazs@eastfest.hu
Pályázat beadási határidő: 2024.07.08.

CIVILFALU

Pályázati adatlap

  Civil szervezet adatai:

  A kapcsolattartó adatai:

  A jogosult adatai:

  A tevékenységek bemutatása:

  Várhatóan hány fesztiválozót fog lekötni a tervezett program? Részt tud-e venni mind a három napon? Csütörtök, péntek, szombat (a szerdai napon a beköltözés miatt még nincsenek civil programok). Ha nem, akkor mely napokon tud részt venni? Milyen időtartamra szól a tervezett program amennyiben az előírt 10:00-18:00 óra közötti időintervallumon túlnyúlik?

  További információk:

  Megismertem és elfogadom az adatvédelmi szabályzatot.